Sukukokous Kotkassa 8.-9.6.2024

Sukukokous pidettiin kokoustila Albatrossissa (Kari Raatikainen)

Vuoden 2024 tapaamis- ja kokouspaikaksi oli valittu Kotka, jossa kokous- ja majoitustilat tarjosi Sokos Hotel Seurahuone.

Martikais-sukuisia oli tällä kertaa paikalla 25 edustaen pääosin 1676 Pielisjärvellä syntyneen Lauri Martikaisen jälkeläisiä.




Lounaan ja esittäytymisen jälkeen tehtävästään luopuva puheenjohtaja Timo Martikainen loi katsauksen oman puheenjohtajakautensa tapahtumiin ja avasi varsinaisen sukukokouksen. Kokouksessa vahvistettiin kuluneen kolmen vuoden tilinpäätökset ja hyväksyttiin tulevan kolmen vuoden talousarviot ja toimintasuunnitelmat sekä valittiin uusi hallitus. Sääntöjen mukaan oli aika vaihtaa puheenjohtaja, joten Timo Martikainen luovutti puheenjohtajan tehtävät Antti Martikaiselle.

Kokouksen jälkeen Antti Martikainen esitteli seuran Kulkureitti-dna-projektin myötä esiin tulleita asioita. Sukukirjatyöryhmän toiminnasta kertoi Liisa Raatikainen.

Yhteinen illallinen nautittiin Sokos Hotel Seurahuoneen Frans & Rosalie -bistrossa. Sunnuntaiaamun ohjelmassa oli tutustuminen Merikeskus Vellamoon.